Järkeviä rulettistrategioita | Pelitieto.info - tietoa kasinopeleistä kuten Blackjack, Ruletti ja Keno

Virheviesti

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa drupal_get_feeds() (rivi 394 tiedostossa /home/drupal_sites/pelitieto.info/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2405 tiedostossa /home/drupal_sites/pelitieto.info/includes/menu.inc).

Järkeviä rulettistrategioita

On olemassa jos jonkinlaista strategiaa millä rulettia pelataan. Suurin osa näistä tavoista sisältävät jonkinlaisen järjestelmän millä  rulettia pelataan. Järjestelmiä on monenlaisia, sekä hyviä että huonoja, suurin osa on kuitenkin loppupeleissä aivan naurettavia. Kaikki ruletin strategiat eivät kuitenkaan tarvitse minkäänlaista järjestelmään. Seuraavaksi esitetyt strategiat perustuvatkin puhtaaseen maalaisjärkeen ja kokemukseen.

Pyörällä ei ole muistia

Ruletin pyörällä ei ole muistia, vaikka siltä voi joskus vaikuttaakkin.  Toki joskus sattuu putkia, jolloin voi helposti tulla viisikin mustaa numeroa peräjälkeen, mutta se ei automaattisesti tarkoita että punaisen mahdollisuus seuraavalla kierroksella kasvaisi. Jokaisella ruletin pyörähdyksellä on aina samat todennäköisyydet jokaisella numerolla. Jos pelaa uskomalla uskoo että pyörä voisi muistaa edelliset tulokset, heittää vain omia rahojaan hukkaan. Pitkänkin mustan putken jälkeen voi yhtä hyvin tulla seuraavaksikin musta.

Panostustaktiikka

Rulettia pelatessa kannattaa aina miettiä miten peliin panostaa. Yleensä pelaajat panostavat voittaakseen, mutta voivatkin helposti panostaakkin itseään vastaan.  Panostustyyli onkin iso tekijä onko pelaaja voittaja vai häviäjä. Joillakin on tapana esimerkiksi panostaa sekä punaisia että mustia samalla kierroksella. Tällöin lopputuloksena on joko tasatilanne tai häviö, jos kuula pysähtyykin nollan kohdalle. Tämä ei vaikuta hirveän järkevältä tavalta pelata voitosta.
 
Yksi harvoista kohtalaisen hyvältä näyttävistä strategioista on positiivisen kehityksen menetelmä. Tällöin pelaaja panostaa yhteen numeroryhmään. Voittaessaan he ottavat voittonsa, tuplaavat panoksensa ja säästävät loput. Jos he voittavat seuraavan kerran, he voivat jatkaa pelaamista samalla menetelmällä tai lähteä pöydästä voittajana. Jos he häviävät, he voivat aloittaa pelaamisen alusta alkuperäisellä panoksella.
 
Negatiivisen kehityksen menetelmää kannattaa taas puolestaan välttää. Tällöin pelaaja tuplaisi panoksensa aina hävitessään. Tällainen panostustyyli syö rahavarat nopeammin kuin pelaaja osaa kuvitellakkaan. Hävityt summat kasvavat vain kasvamistaan ja voitettaessakaan ei pääse kuin tasatilanteeseen. Voiton tavoitelemisen kannalta tämä ei siis ole hyvä vaihtoehto.

Mitä numeroita pelata

Ei ole mitään hyvää ohjetta minkä mukaan pelattavat numerot kannattaisi valita. Osa pelaajista käyttävät numeroita syntymäpäiviä, hotellihuoneen numeroita, tärkeitä päivämääriä tai mitä tahansa muuta heille tärkeää numeroa. Numeroita valittaessa on siis paras vain käyttää niitä numeroita mitä itsestä tuntuu parhaimmalta.

Järkevästi pelaamalla voittaa

Ruletissa ei ole varmoja voittoja, kyse on kuitenkin uhkapelistä. Järkevästi panostamalla ja onnella voi kuitenkin mahdollisuuksiaan voittoon parantaa. Voittojen kannalta on hyvä myös tietää milloin pelaaminen kannattaa lopettaa.